Kauppiaan terveisiä

Uutuuskuoseja ja jo loppuunmyytyjä tulossa varastoon, lue lisää...

Täällä ollaan pikkuhiljaa jouluhulinoista selvitty ja olo on kiitollinen. Olemme ajatelleet jokaista tilauksen tehnyttä lämmöllä ja toivoneet sydämemme pohjasta, että tuotteemme ovat tuoneet iloa ja lämpöä näihin poikkeuksellisiin aikoihin. 

Olemme panostaneet nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja se tulee olemaan myös jatkossa toimintamme kulmakivi. Juuri aloittaneina verkkokauppiaina olisimme kiitollisia, jos kävisit antamassa arvostelun meistä Googleen: https://g.page/verkkokauppa-ch... ja/tai Facebookkiin: https://www.facebook.com/verkk... Osa asiakkaista on lähettänyt myös kuvia vilttihuppareista päällä, ihan parasta! Jos haluat kuvasi jaettavan somekanavissamme, käytä tunnistetta #chillaxvilttihuppari 

Pink Polka Dots ja SIlver Gray-kuosit pääsivät loppumaan jo joulun alla varastosta, mutta ei hätää! Lisää on tulossa parin-kolmen viikon sisään. Ensimmäisessä erässä tulee SIlver Graytä ja toisessa Pink Polka Dotsin lisäksi myös uutuuskuosit: Cow, Greige ja Black. Lehmää ja mustaa tulee vain aikuisten koossa, mutta Greigeä myös lasten koossa. "Lasten" kokoa allekirjoittanut M-kokoinen Rouva Kauppias käyttää itse eniten. Soveltuu erinomaisesti muuhunkin kun kotoiluun, lasten Leo päällä on mm. käyty ostoksilla ja ulkoilemassa. Huppari on niin lämmin, ettei takkia tarvitse.

Meiltä on kyselty myös nilkkapituisia vilttihuppareita. Otamme näitä erän varastoon näillä näkymin helmikuussa. Jos sinulla on mielessäsi jokin väri, malli tai muu, joka meiltä vielä puuttuu, ota ihmeessä yhteyttä: valikoimaamme voit vaikuttaa.

Uutuuskuoseja ja loppuunmyytyjä voit shoppailla jo ennakkoon ja alehintaankin vielä! Alennusmyynti on voimassa toistaiseksi.

Lämpimin terveisin:

Kati ja Team Chillax

Lahjakortti